Cautare

4404 de rezultate pentru "roiban ion" (5.15 secunde)
Corina Dragotescu a relatat sambata in emisiunea "3X3" de la Realitatea TV cum a primit un telefon din partea lui Ion Iliescu in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
Dupa ce a dat "uitarii" sefia PD-L Constanta, dupa ce a renuntat si la a mai candida la alegerile parlamentare, avocatul Ion Popescu a renuntat si la functia de consilier judetean.
Din cauza crizei economice, institutia condusa de Ion Calinoiu nu isi va mai asuma aceasta obligatie, incepand cu anul competitional 2009-2010.
Inspectoratul Teritorial in Constructii a fost revendicat si de PSD, dar si de PD-L Constanta, motiv pentru care, la concursul organizat in urma cu cateva zile, s-au prezentat atat Ion Florentin (seful interimar al institutiei), cat si Gigi Chiru (foto).
Liderul PNL, Crin Antonescu, il felicita pe Ion Diaconescu la implinirea a 92 de ani, sustinand, intr-un comunicat, contributia presedintelui de onoare al PNTCD la viata politica romaneasca. "Ion Diaconescu constituie pentru noi toti un exemplu uimitor, care merita nu numai admiratia noastra, dar si recunostinta noastra.
Ideea unui Parlament unicameral este "o obsesie personala" a lui Traian Basescu, "suspecta si periculoasa pentru democratia romaneasca", a declarat Ion Iliescu, dupa ce Basescu a anuntat intentia de a organiza un referendum pe aceasta tema, in ziua alegerilor prezidentiale.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a criticat lansarea primarului Capitalei Sorin Oprescu in cursa electorala pentru presedintia Romaniei. ... Ion Iliescu considera inadmisibil faptul ca Sorin Oprescu, in discursul de lansare, nu a facut nici o referire la mandatul dezastruos al lui Traian Basescu.
"Daca il prind pe la Pades, ii rup picioarele!" Pentru a fi sigur ca firmele din comuna Pades nu vor mai fi "vizitate" de angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice, Morega l-a amenintat public pe Ion Cupa, directorul DGFP, ca ii va rupe picioarele daca va mai trece prin localitatea in care s-a nascut liberalul-sef.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul.ro, ca sambata, la Congresul PSD, o sa le aduca la cunostinta colegilor de partid hotararea sa de a se retrage.
Ion Iliescu a criticat dur ideea unui parlament unicameral, promovata de presedintele Basescu.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca ideea lui Traian Basescu de a desfiinta una dintre camerele legislativului este un atac la democratie, dar si la adresa institutiilor statului.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca seful statului, Traian Basescu, manifesta o "tentatie totalitara", de a controla totul in Romania.
Fostul presedintele al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca reactia fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov legata de moartea sotilor Ceausescu a fost fireasca. ... Ion Iliescu a declarat la Realitatea FM ca l-ar fi lasat in viata pe Nicolae Ceausescu.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, este de parere ca dialogul politic dintre PSD si PNL, constructiv, permanent, ar putea pune bazele unei platforme comune de guvernare, in perspectiva, dupa viitoarele alegeri.
"1 Decembrie, cea mai indicata sa fie considerata ziua noastra nationala" Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a declarat pentru Jurnalul National ca 1 Decembrie este cea mai potrivita data pentru a sarbatori ziua nationala a Romaniei si nu crede ca este nevoie de un alt criteriu sau alt moment al istoriei nationale pentru a marca aceasta zi.
Fostul lider al PSD, Ion Iliescu, sustine ca Traian Basescu il ataca pe el pentru ca lumea sa uite de adevaratele probleme legate de criza economica si salarii.
Ion Iliescu spune ca propunerea sefului statului privind finantarea campaniilor "e de luat in seama" Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, afirma ca este "de luat in seama" propunerea sefului statului cu privire la finantarea campaniilor electorale, dar precizeaza ca trebuie vazut daca bugetul tarii poate suporta o asemenea "povara".
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau. "Incepand de azi, PC are un nou membru, in persoana senatorului Ion Vasile.
Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.
Frontul Salvarii Nationale (FSN) a beneficiat de sprijinul diplomatic si de simpatia SUA la inceputul anilor 90, imediat dupa Revolutie, deoarece FSN era unica forta politica ce putea pune Romania pe calea unei democratii autentice, dezvaluie fostul presedinte Ion Iliescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
google-analytics.com